EL-50773
EL-50773
Manuális szervizleválasztó, zárható fedél
2016.05.26
EN-46103
EN-46103
Beszerelő szerszám
2016.05.26
Mutasd az összeset
MDI2
MDI2
2016-05-12 11.16.07
MDI2
MDI2_parts

EL-52100-INT
MDI2

332.702 Ft (261.970 Ft + ÁFA)


Cikkszám: EL-52100-INT
Leírás

Elérhető az MDI 2  – Új generációs globális diagnosztikai interfész eszköz Kompakt kommunikációs modul nagyobb feldolgozási teljesítménnyel és biztonsággal

A GM MDI 2 egy következő generációs globális diagnosztikai interfész eszköz a jelenlegi és jövőbeli járművekhez, amely támogatja a jövőbeli protokollokat és architektúrákat. Kompakt kommunikációs modulja fokozott feldolgozási teljesítménnyel és biztonsággal rendelkezik, amely képes kezelni a jármű fedélzeti ECU hálózata és egy külső CAN busz közötti adatátvitelt. A GM MDI 2 a 2007-ben bemutatott MDI eszközt váltja fel. Támogatja a Pass-Thru programozást, illetve gyorsabb programozási sebességet kínál, mint az MDI. Az MDI 2 eszközzel Pass-Thru programozás végezhető minden 1996 óta gyártott járművön. A járművek jelenlegi generációjának szervizeléséhez egy diagnosztikai szoftver, a GDS 2 (Global Diagnostic System 2) szükségeltetik, amelyet egy helyi PC-n kell futtatni, amíg az MDI vagy az MDI 2 a járműre van csatlakoztatva. Az MDI 2 a járműre J1962 csatlakozók révén csatlakozik, amely egy DLC kábelen található. Az MDI 2 és a PC közötti kapcsolat létesíthető önállóan (USB) vagy az új Point-to-Point vezeték nélküli funkció révén a márkakereskedői hálózattal (CAT5 vagy vezeték nélküli).

Jellemzők:

Vezeték nélküli kapcsolat EL-52100-INT
Point-to-Point — nincs szükség hozzáférési pontra vagy számítástechnikai támogatásra. Egyszerű Plug and Play konfiguráció. Frissített vezeték nélküli protokoll támogatás (tartalmazza a 802.11bgn protokollt).
USB-kapcsolat
Javított védelem a feszültség ofszet miatti hibákkal szemben. Javított USB teljesítmény (gyorsabb belső vezérlőprogram letöltések). Megerősített USB-csatlakozó és csatlakozóház (robusztusabb kialakítás). PoweredUSB — nincs szükség hálózati adapterre.
Motorforgás melletti üzemeltetés
A kiváló sapkák fokozott stabilitást biztosítanak a motorforgás során — nincs többé szivárgó elem vagy elemcsere.
Kiterjesztett hőmérséklettartomány
Az ipari komponensek kiterjesztett üzemeltetési hőmérséklet-tartományt valósítanak meg. Túlhőmérséklet észlelése esetén automatikus kikapcsolás következik be.
A ház kialakítása
A korszerűsített kivitelű ház védelmet nyújt a folyadékokkal és a cseppekkel szemben.
Autóipari kommunikációs protokollok támogatása
Még több autóipari kommunikációs protokoll — tartalmazza a gyorsabb adatbusszal rendelkező jövőbeli Global B járművekhez szükséges protokollokat. Megfelel a SAE J2534 és az ISO-22900 szabványoknak.
DLC kábel
Hosszabb DLC kábel (2 méter) sodort érpárú kábellel a Global B járművekhez.
A legkorszerűbb biztonság
Külső hackelés és eszközhamisítás elleni védelem fejlett biztonsági technológiák és kód révén.
Új hardverbővítési lehetőségek
Két gazda USB-port a jövőbeli perifériák számára. SD memóriakártya bővítőhely a jövőbeli szoftveralkalmazások számára. Programozható funkciógombok a jövőbeli szoftverfunkciók és alkalmazások számára.
Szerviz
► Többnyelvű hotline hardverproblémák és kérdések esetére
► Cserelehetőség (a garancia időtartama alatt) a hardver meghibásodásának esetére, csökkentve ezzel az állásidőt
► 3 év szállítói garancia

Érdekelhetnek még…